Doelstelling behaald!

Wij zijn altijd blij met de positieve ervaringen die wij rondom ons heen horen als men na hard werken beloond wordt. Zo ook bij Niels. 

Hij laat in de vorm van pakken sap zien wat zijn gewichtsverlies in 4 maanden tijd is na het volgen van de cursus Fit with Food.

Wij kunnen wel vertellen hoe geweldig deze cursus is maar wij laten liever zelf Niels aan het woord:

FitwithFood_logo_FC.jpg

Al langer hoorde ik van mijn vrouw dat ik te zwaar was en af moest vallen. De huisarts had me ook al eens een verwijsbrief meegegeven maar ik durfde de stap zelf niet te maken.  Lang heb ik lopen wikken en wegen.  Toen sprak ik een oud collega die een afslankcursus had gedaan die goed geholpen had en waarbij je een deel  vergoed krijgt van de verzekeraar. Daarna ben ik op internet gegaan, heb gezocht naar een gewichtsconsulent en ben zodoende bij Mariska en Futuro Fitness terecht gekomen.Tijdens het kennismakingsgesprek gaf Mariska hele duidelijke informatie en daarom besloot ik dit afslankprogramma te gaan doen. In mijn intake werd duidelijk dat er voor mij nogal wat werk aan de winkel was. Ik woog namelijk 110.8kg en ben 185 cm, dus dat is veel te zwaar. Er werd aan mij gevraagd wat mijn doel was en dat was voor mij onder de 100kg uitkomen. Dit was voor mij het voornaamste. Tijdens de cursus leer je wat je het beste kunt eten en wat je het beste kunt laten staan. Wat eet je vóór je training en wat daarna. Hoe belangrijk groente en fruit is en waarom. En ook niet onbelangrijk; veel water drinken en veel bewegen. Ook leer je hoe je met verjaardagen en feestjes om moet gaan. Het komt er eigenlijk op neer dat je met andere ogen naar eten gaat kijken.

Tijdens deze 4 maanden heb ik heel wat liters zweet verloren. Maar als je een tijdje bezig bent, zal je merken dat het sporten ook steeds makkelijker gaat. Ik merk het echt goed bij mijzelf, je krijgt er een betere conditie door en leert over een goede lichaamshouding. Het resultaat mag er zijn, ik ben namelijk in 4 maanden 14 kg afgevallen! Mijn BMI is van 32.4 naar 28.3. Mijn vetpercentage van 31.1% naar 24.4%. Visceraal (buik) vet van 14 naar 10. De omvang van mijn buik is van 118.5 naar 107.5 cm en mijn gewicht van 110.8kg naar 96.6kg. Doelstelling behaald!       

                                                                                                                                                                   

De laatste nieuwsitems over health & fitness