In Shape met Futuro Summer Shape

Ondertussen zijn de eerste mensen klaar met hun 6 weken begeleiding van de Futuro Summer Shape, ons voedingsprogramma op maat.

6 weken is eigenlijk te kort om daadwerkelijk een gedragsverandering te bewerkstellingen maar dit was een aanloop naar de zomer.

De resultaten zijn in ieder geval al verrassend te noemen.

Onder begeleiding en coaching van Maarten zijn er mooie resultaten behaald.

Wij kunnen wel vertellen hoe geweldig het programma is maar beter laten we enkele deelnemers aan het woord:

 

Fit with Food

Normaal geen fan van diëten, omdat dieet eigenlijk vaak een synoniem is voor honger lijden en je lichaam gewoon niet geven wat het nodig heeft.

Daarom ook heel blij met m'n huidige programma (niet echt een 'dieet', meer een andere, betere manier van eten aanleren). Gewoon fatsoenlijk eten, normale hoeveelheden en porties en toch gewicht (en vet) kwijtraken.

-7kg in 7 weken. En dat met de nodige feestjes, BBQ's enz tussendoor. Nog een lange weg te gaan voor ik echt op m'n gewenste niveau zit (Arnold Schwarzenegger in z'n goede jaren, lijkt me heel realistisch :P), maar het is een begin.

En het mooie is, geen vage shakes of andere chemische rommel. Gewoon écht eten!

Dennis Dirksma

_______________________________________________________________________________

In juni ben ik gestart met het ‘Futuro Summer Shape programma’. Zelf had ik al meerdere pogingen gedaan om af te vallen, maar helaas zonder blijvend resultaat. Ik viel wel wat af, maar dit kwam er snel weer terug aan. Ik had behoefte aan coaching. Iemand die mij kon vertellen wat mijn lichaam nodig heeft om af te vallen. Sharon Steijaert, werkzaam bij de fitness, vertelde mij met veel enthousiasme over het programma. Dit sprak mij gelijk aan. Ik kan zeggen dat ik nu na 4,5e week, 4,5 kg kwijt ben!!! Daarbij is mijn vetpercentage ook gedaald. Het getal dat ik nu op de weegschaal zie, heb ik in geen jaren meer gezien. De combinatie van één op één coaching, sporten en het volgen van weekmenu’s is erg goed bevallen. Dit programma laat je hele normale gangbare producten eten, maar dan gericht op jouw doelen. Ik wil Maarten Hamelink heel erg bedanken voor de goede coaching en de daarbij ontvangen adviezen op maat. Hier kan ik mee verder! Dit is zeker een aanrader!

Maud Scheele

___________________________________________________________________

Begin juni begonnen met het summer shape programma. 6 weken lang eten volgens een bepaald schema, volgens de schijf van 5. Ik ben hieraan begonnen om te zien wat 6 weken bewust eten en sporten met je lichaam doet en het resultaat mag er zijn! Vetpercentage 4,4% naar beneden, gewicht 2,3% naar beneden en zelfs mijn spiermassa is omhoog gegaan en dit allemaal zonder honger te hebben. Omdat je 6 keer per dag eet heb je totaal geen last van een honger gevoel en door de wekelijkse afspraak met je coach en de goede uitleg van deze coach is dit programma voor iedereen vol te houden en ik denk voor iedereen succesvol. Maarten Hamelink bedankt voor je uitleg en je support!

Danielle Weeda

De laatste nieuwsitems over health & fitness