Juanita's Journey 2

Wij volgen Juanita die de 12 weken cursus Fit with Food heeft gewonnen.

Zij deelt haar ervaring, strijd, gedachten en mindset rondom eten met ons middels foto's en filmpjes.

Verslagje van Juanita's 1e trainingsles:
Zoals jullie weten ben ik begonnen met afvallen waarbij Mariska mij helpt. Ik heb afgelopen zaterdag mijn eerste groepsles bij Fit with Food gehad wat een leuke groep is het om mee te sporten! Mariska had een parcours uit gezet wat we 4 keer moesten doen. En ik kan je zeggen dit was erg pittig en zeker omdat het mijn 1e keer was. Tijdens het parcours dacht ik pfff, dit ga ik niet volhouden maar toch wel! Wat was ik trots op mezelf toen ik alles 4 keer had afgelegd en wat voelde ik me fit toen ik gedoucht had en klaar was met sporten! Alleen was dit mij niet gelukt maar door de begeleiding van Mariska en mijn medesporters die allemaal ook af willen vallen heb ik doorgezet. Wat een heerlijk gevoel!


Inmiddels is zij gestart met de 2e week.

Afgelopen donderdag was mijn moeder jarig. Gefeliciteerd mam!  
Dit is natuurlijk meteen een lastig moment, ga je wel/niet sporten? Pak je wel of geen snackmomentje?? Allemaal moeilijke beslissingen. Maar....ik ben supertrots op mezelf, want ik heb de verleidingen allemaal kunnen weerstaan! Stukje taart? Nee dankje! 
Tussen het feestje door ben ik gewoon gaan sporten. Ja echt waar, het was mijn 2de training en deze kon ik natuurlijk niet laten schieten.
Het was een pittige, intensieve maar super leuke training. Tijdens de training waren er wel een paar momentjes dat ik dacht deze oefening is veel te zwaar, dit kan ik nooit, maar met de steun van Mariska en de rest van de groep heb ik het toch maar mooi gedaan!
Na het sporten ben ik natuurlijk weer terug gegaan naar het feestje.
Daar stonden allemaal heerlijke hapjes op tafel, oh wat had ik daar zin in na zo'n intensieve training. 
Maar dan was de training voor niets geweest, dus ik heb genoten van mijn komkommer en mijn hardgekookte eitje. 
Ik ben trots om mijzelf! Afgelopen week ben ik sterk geweest en heb de verleiding weerstaan. Ik kan dit!

Inschrijven cursus FIT WITH FOOD

De laatste nieuwsitems over health & fitness