PT door de ogen van Melisande

Toen ik in november 2018 bij Futuro een kijkje ging nemen omdat ik net in deze regio was komen wonen, was ik meteen blij verrast door de indeling van de sportschool, vooral ook door de positieve sfeer en de vriendelijkheid en het enthousiasme van de trainers. Bij mijn eerste proef training die ik met Freya had, kreeg ik veel tips en heel wat inspiratie. Dat was mijn eerste “eye opener”! Ik kwam tot het besef dat ik jarenlang volgens hetzelfde oude patroon had getraind en niet verder vooruit was gekomen maar dat er eigenlijk nog zoveel andere opties waren. 

Freya stelde voor om eens een groepsles Bodyattack mee te doen. Ik was nooit van de groepslessen geweest maar dacht „ach laat ik het eens proberen.“ De eerste keer…nou nog een aantal groepslessen later…. dacht ik dat ik het niet ging redden, zo zwaar vond ik het maar ik werd door Freya`s energie en motivatie er elke keer weer doorheen getrokken en ik begon het super leuk te vinden!

Ik werd nieuwsgierig naar wat ik nog meer uit mijn lichaam kon halen, ik wilde meer maar in mijn eentje ging dat niet lukken. Ik was benieuwd wat Freya allemaal in petto zou hebben. Ik wilde graag door haar getraind worden want haar energie en enthousiasme zijn zo aanstekelijk. Nog belangrijker was dat ik wist dat zij me nog heel wat kon leren en ik voelde aan dat zij het op een manier zou doen die mij aanstaat. Ik train nu 1 keer per week op mezelf, ik ga twee keer per week naar de Body Attack en sinds drie maanden wordt ik 1 keer per week door Freya getraind. Ik vind het fantastisch! Ik kan wel stellen dat de PT-sessie de highlight van mijn week is. De PT-sessies zijn geweldig. Om de vier weken krijg ik een nieuw trainingsschema en de oefeningen zijn altijd afwisselend en doelgericht, echt op maat gemaakt.

 

Doel is om meer definitie te krijgen en fitter dan fit te worden. Het is elke keer weer een uitdaging want het is een zware training waarbij ik iedere keer tot de max gepusht word maar ik heb daar zo ontzettend veel plezier van. Freya weet exact mijn zwakke punten te triggeren en mij te motiveren. Ze haalt alles uit me! Ik had het mij precies zo voorgesteld maar ik had niet gedacht dat er in zo'n korte tijd zoveel lichamelijk als mentaal positief zou zijn veranderd. Ik leer elke keer weer iets nieuws van haar en na elke PT loop ik op roze wolken!!!! Er is een hele nieuwe wereld voor me open gegaan!

Melisande

De laatste nieuwsitems over health & fitness