Terugblik Strong Vikings

De grote dag!

Om 12:00 uur was het eindelijk zo ver!
Het startvak SOL werd naar voren geroepen; “WAUW” een startvak gevuld met roze en zwarte shirts, dit was één van de vele kippenvelmomentjes, zeker toen iedereen gevraagd werd in een grote kring te gaan staan om de Viking ‘eed ‘ af te leggen;

 “STRONG VIKING IS NOT A RACE BUT A CHALLANGE”

“VIKINGS NEVER QUIT”

“VIKINGS CONCUER THEIR FEARS”

“WE LEAVE NO VIKING BEHIND”

“VIKINGS WILL DRINK BEER IN WALHALLA”

 

 

Na de ‘eed’ te hebben afgelegd was daar het startshot, en direct daarna het eerste obstakel, de hoge startmuur.
Het parcours was ook deze auditie uitdagend, afwisselend en soms ook zwaar. 
Maar we hebben elkaar er doorheen getrokken. Gelukkig was het deze editie een stuk minder koud dan in april, en dat is maar goed ook want er zaten een heleboel waterobstakels in het parcours.

De Flanders Edition staat in het teken van van verschillende elementen; Water, modder, hindernissen en een heleboel andere uitdagingen.
Het Futuro Fitness team deed mee op verschillende afstanden,7 - 13 - of 19 km.
Eenmaal gestart maakte het niet meer uit welke afstand je liep, want we liepen de eerste paar kilometers samen.

Soms leek het parcours wel een speeltuin en geloof me soms voelde het ook zo.
Iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen favoriete onderdeel maar ik denk dat velen van ons hebben genoten van de Ford Drop.
Een super hoge glijbaan, waar je werd gelanceerd in een bak met water.
“SPANNEND” Maar wat een Kick.

Het was een geweldige dag, ik kan er wel een boek over schrijven. Mooi weer, een gezellig team, de biertjes na de finish en de positieve ‘vibe’.
Voorjaarseditie kom maar op!!
Niet te vergeten de knappe prestaties van iedereen. Maar misschien wel het belangrijkste is dat iedereen heeft genoten en zijn of haar grenzen heeft verlegd.

Grenzen verleggen doe je door nieuwe doelen te stellen en tot het uiterste te gaan.
Door telkens je grenzen te verleggen en je vaardigheden te verbeteren wordt je sterker, fitter en gemotiveerder. Heb je al een nieuw doel? Of wil je aan al het harde trainen in de fitness een doel koppelen? Dan is de Strong Viking echt iets voor jou!!

Natuurlijk komt er weer een nieuwe voorjaars editie! Maar dit zullen wij weer uitgebreid communiceren in de club.

Team Futuro Fitness wil iedereen feliciteren met deze knappe prestatie en daarnaast willen wij alle supporters en sponsors bedanken. Zonder jullie zou het een stuk zwaarder geweest zijn en natuurlijk een stuk minder leuk.  Het is leuk om al die bekende gezichten langs het parcours te zien. Dankjewel voor de aanmoediging, steun en natuurlijk de foto’s die door jullie zijn gemaakt.

“OORAH, see you in spring?”

 

 

SPONSOREN:

Een startvak vol roze en zwarte Futuro shirts, daar kon niemand omheen. Dankzij verschillende sponsoren konden wij als team ‘shinen’ aan de start.
Cafe Driewegen, SPIE, AdminTax, Cadzandsports, Sydney greet & eat, BBQ restaurant t’ Vijverhof en  supermarkt SPAR van Peter Bolleman te Phlippine en Futuruo Fitness, dankjewel voor deze gulle sponsoring.

 

De laatste nieuwsitems over health & fitness