Vincent vertelt....

De modder, het afzien, de kou … de uitdaging! Zaterdag 28 maart deed ik mee aan de mud editie van de Strong Viking Run, een absolute uitdaging voor iedereen! Ga je even met me mee terug naar die zaterdag, terug naar deze geweldige dag?

Het begon al bij toen we aankwamen op het terrein van Strong Viking. Alles was goed geregeld. Het verkrijgen van de startnummers verliep soepel en na een snelle groepsfoto ging iedereen zich klaar maken voor de run. Eenmaal aangekleed, verwarmd en toch wel een beetje nerveus lopen we naar het startvak waar we door middel van leuke en opbeurende muziek worden klaargestoomd!

3…2…1… HURAAAH! Laat het ploeteren maar beginnen. De obstakels vliegen we over met het team. Geen muur te hoog, geen sloot te diep. Hoe meer modder hoe beter. De sfeer is geweldig, iedereen lacht en is in voor een geintje! Als je denkt dat je alles hebt gezien aan putten met water, hopen met modder waar je amper op komt, moet je nog auto’s verslepen, een muur oplopen, onder prikkeldraad kruipen… Niks is te gek! En ja… helaas komt aan alles een einde! Want na 13 km doorzetten, lachen, gieren en brullen is de finish in zicht. De laatste paar stappen en dan hebben we het bewezen. WE SURVIVED! Nog snel een foto en het is klaar… Snel naar de tent waar een heerlijke koude douche staat te wachten, droge kleren aan en het welverdiende biertje opdrinken! Want vikings drinken hun bier in Walhalla!
 

Het was een dag om nooit meer te vergeten en er zullen uiteraard meer Strong Vikings volgen. 2 september staat de water editie al klaar. Zie ik je daar?

Vincent

De laatste nieuwsitems over health & fitness