GRIT Strength Terneuzen

Wil jij in korte tijd een full body workout doen waarbij je tot het uiterste gaat – en nét een beetje verder? Dan is GRIT Strength in Terneuzen bij Futuro Fitness écht iets voor jou! In slechts 30 minuten train je jouw hele lichaam. Bij GRIT Strength train je voornamelijk met gewichten. Het lijkt een beetje op BODYPUMP, maar dan nóg explosiever. Niks opbouwen met lage gewichten: je gaat gelijk voluit! Zo bouw jij kracht én uithoudingsvermogen op.

GRIT Strength: unieke training

Deze unieke training is zodanig samengesteld dat je je alle spiergroepen in je lichaam traint, onder begeleiding van een ervaren en gecertificeerde instructeur. Hij of zij motiveert jou om tot het gaatje te gaan! Tijdens de training ervaar je piek- en herstelmomenten en na een halfuur ben je gebroken – maar op een goede manier.

Calorieën verbranden met GRIT Strength

GRIT Strength is een high-intensity interval training. Dat soort trainingen heeft als eigenschap dat je nog uren na de workout calorieën verbrandt, je je conditie verbetert, meer spiervezels gebruikt, meer spierweefsel krijgt en vet verbrandt. Het is dus een heel goede manier om jouw metabolisme overuren te laten draaien en sneller fit te worden!

Regelmatig nieuwe release GRIT Strength

GRIT Strength is een training van Les Mills. Dat betekent dat er, net als bij iedere Les Mills-groepsles, iedere drie maanden een nieuwe release is, zodat trainen nooit meer saai wordt. Op de leuke en opzwepende muziek wordt jouw workout iedere keer weer een feestje!

Ervaar GRIT Strength in Terneuzen

Wil jij ook profiteren van de voordelen die GRIT Strength jou kan bieden? Kom dan eens een keer meedoen met de les GRIT Strength in Terneuzen bij Futuro Fitness. Er zijn meerdere lessen GRIT Strength per week, dus je hebt vanaf nu écht geen excuus meer om niet aan een strak lichaam en een verbeterd uithoudingsvermogen te werken! Tot snel in Terneuzen bij Futuro Fitness!

Futuro Fitness Terneuzen

Openingstijden
Maandag 07:00 tot 22:30
Dinsdag 07:00 tot 22:30
Woensdag 07:00 tot 22:30
Donderdag 07:00 tot 22:30
Vrijdag 07:00 tot 21:30
Zaterdag 08:00 tot 14:00
Zondag 08:00 tot 14:00
Adres
Zeelandlaan 9
4538 CA Terneuzen
0115 203 000
terneuzen@futurofitness.nl
 • High Five #1 – Let’s get serious!

  Let's get serious!

  Bij ons ga jij serieus aan de slag met jouw lichaam. Maak hierbij gebruik van professionele apparaten en serieus goede begeleiding.

 • High Five #2 – Stay in control!

  Stay in control!

  Jij bent ‘in control’ over jouw budget. Jij betaalt voor jouw verbruik, waarbij je jouw basisabonnement gemakkelijk kunt up- en downgraden.

 • High Five #3 – Enjoy it together!

  Enjoy it together!

  Ervaar het clubgevoel van Futuro Fitness. Er hangt een prettige en vertrouwde sfeer en je leert anderen kennen door samen te sporten.

 • High Five #4 – Expect more!

  Expect more!

  Vertrouw bij Futuro Fitness op de allernieuwste apparatuur, de laatste releases van Les Mills, zeer persoonlijke begeleiding én meer!

 • High Five #5 – Become our fan!

  Become our fan!

  Ervaar de persoonlijke benadering van Futuro Fitness, de vernieuwende apparaten, de overzichtelijke prijzen en word ook onze fan.

 • Let's get serious!
 • Stay in control!
 • Enjoy it together!
 • Expect more!
 • Become our fan!