EXTREME

Functioneel trainen in groepslessen van 30 minuten.

Extreme is een functioneel trainingssysteem dat erop gericht is om van jouw training een geweldige ervaring te maken. Je werkt aan kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie en snelheid. Bovendien verbrand je veel calorieën. De verschillende programma’s laten je flink zweten, maar bezorgen je ook een enorme kick: dit wil je vaker beleven.

Je traint in Tilburg met de OMNIA, in Terneuzen met de CONNEXUS en met andere materialen als kettlebells, touwen, boksballen enz.  Je werkt onder begeleiding van een speciaal opgeleide instructeur een waanzinnige circuittraining af. De energie spat ervan af, je gaat net een stapje verder.
De trainingsprogramma’s zijn bedoeld voor iedereen, met elk conditieniveau. De lessen zijn er speciaal op gericht om op je eigen niveau te kunnen trainen, terwijl je toch met anderen bezig bent. 
 


 

 

Groepslessen

Gegarandeerd resultaat met onze

Groepslessen

Heb je geen zin om alleen te gaan trainen? Start dan met groepslessen en ervaar de energieke trainingsbeleving. Makkelijke choreografieën, opzwepende muziek en uitdagende workouts vind je op ons rooster. Onze groeplessen zorgen ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt.

EXTREME WORDT AANGEBODEN IN