GRIT Strength

30 minuten full body workout. Bij GRIT Strength train je voornamelijk met gewichten. Je kunt het een klein beetje vergelijken met Bodypump, alleen dan is het een stuk explosiever en ga je gelijk voluit qua gewichten. Je bouwt kracht op en uithoudingsvermogen.

Dit trainingsprogramma is uniek en duurt 30 minuten. Het zal je tot het uiterste laten gaan. Je instructeur zal je ook daarbij helpen en ondersteunen, zodat jij net dat beetje extra geeft. Het programma is een full body workout met piek- en herstelmomenten. Vanaf track 1 geef je al 75 tot 100% en na 30 minuten ben je gebroken, op een goede manier. Een aantal uren na je workout zul je nog steeds calorieën verbranden. GRIT zorgt ervoor dat je sneller fit wordt en dat je je eigen grenzen gaat verleggen en GRIT is ook de snelste manier om af te vallen, met behoud van spiermassa.

GRIT Strength wordt aangeboden in Tilburg en Terneuzen.

Groepslessen

Gegarandeerd resultaat met onze

Groepslessen

Heb je geen zin om alleen te gaan trainen? Start dan met groepslessen en ervaar de energieke trainingsbeleving. Makkelijke choreografieën, opzwepende muziek en uitdagende workouts vind je op ons rooster. Onze groeplessen zorgen ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt.

De trainers

Van wie krijg je les

  • André

    André

    Groepsles
  • Freya

    Freya

    Groepsles Personal trainer

GRIT Strength WORDT AANGEBODEN IN