Over Futuro Fitness

Futuro Fitness in Tilburg en Futuro Fitness in Terneuzen hebben samen hun krachten gebundeld! 


 

Klant is koning

Bij onze clubs is de klant altijd koning! Zo geniet jij bij onze fitnessclubs van de beste begeleiding, de nieuwste apparatuur en de leukste releases! En helemaal mooi: met een abonnement op Futuro Fitness in Terneuzen kan jij ook sporten bij Futuro Fitness in Tilburg – en vice versa!

Futuro Fitness Tilburg werkt nu met eGYM Premium, een nieuwe manier van trainen, in 30 minuten een full body training op jouw kracht. Kies jouw trainingsdoel! Verder hebben wij cardio- en krachtapparatuur van Technogym, evenals een Kinesiswand en Kinesisstations. Dit alles aangevuld met plate-loaded apparaten en cardio-apparatuur voorzien van TV en wifi van Matrix. Supertrots zijn wij ook op onze FunXtion-zaal.

Bij Futuro Fitness Terneuzen train je zowel “Old School” als functioneel op cardio- en krachtapparatuur van Matrix en is het groepslessenrooster onlangs uitgebreid met Les Mills BodyAttack.

Wil je weten wat Futuro Fitness jou nog meer kan bieden? Lees dan hieronder onze High Fives! 

 

 • High Five #1 – Let’s get serious!

  Let's get serious!

  Bij ons ga jij serieus aan de slag met jouw lichaam. Maak hierbij gebruik van professionele apparaten en serieus goede begeleiding.

 • High Five #2 – Stay in control!

  Stay in control!

  Jij bent ‘in control’ over jouw budget. Jij betaalt voor jouw verbruik, waarbij je jouw basisabonnement gemakkelijk kunt up- en downgraden.

 • High Five #3 – Enjoy it together!

  Enjoy it together!

  Ervaar het clubgevoel van Futuro Fitness. Er hangt een prettige en vertrouwde sfeer en je leert anderen kennen door samen te sporten.

 • High Five #4 – Expect more!

  Expect more!

  Vertrouw bij Futuro Fitness op de allernieuwste apparatuur, de laatste releases van Les Mills, zeer persoonlijke begeleiding én meer!

 • High Five #5 – Become our fan!

  Become our fan!

  Ervaar de persoonlijke benadering van Futuro Fitness, de vernieuwende apparaten, de overzichtelijke prijzen en word ook onze fan.

 • Let's get serious!
 • Stay in control!
 • Enjoy it together!
 • Expect more!
 • Become our fan!
STEL JOUW ABONNEMENT SAMEN

PAY-PER-USE PRINCIPE

STEL JOUW ABONNEMENT SAMEN

Wij hanteren een PAY-PER-USE principe (betaal per gebruik). Bij Futuro Fitness stel je namelijk zelf je abonnement samen. Je betaalt een laag bedrag voor het sportabonnement wat je per week kunt uitbreiden met upgrades. Deze upgrades kun je constant aan of uit zetten, zodat je voor faciliteiten die je niet gebruikt ook niet betaalt. Of je kiest voor een all inclusive abonnement zodat je gebruik kunt maken van vrijwel alle faciliteiten tegen een aantrekkelijk tarief.

Groepslessen

Gegarandeerd resultaat met onze

Groepslessen

Heb je geen zin om alleen te gaan trainen? Start dan met groepslessen en ervaar de energieke trainingsbeleving. Makkelijke choreografieën, opzwepende muziek en uitdagende workouts vind je op ons rooster. Onze groeplessen zorgen ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt.

Onze lessen

Lees wat zij van ons vinden

Klanten vertellen

 • Yunus Ozden

  Futuro Fitness is voor mij als een tweede thuis! De sfeer, de lessen, ik voel mij er helemaal thuis!

  Yunus Ozden
  22 jaar
 • Marieke Gils

  Fijn, die persoonlijke begeleiding om gemakkelijker je doel te bereiken!

  Marieke Gils
  32 jaar