Fitnesscentrum in Terneuzen

Woon je in de omgeving van Terneuzen en ben jij op zoek naar een sportschool waar je kunt vertrouwen op de beste begeleiding, de nieuwste apparatuur , ruime openingstijden, de leukste groepslessen zowel live als virtueel en andere releases? Schrijf je in bij Futuro Fitness, hét fitnesscentrum voor topkwaliteit fitness en health! Je vindt Futuro Fitness aan de Zeelandlaan 9 in Terneuzen.
 

High Fives

Onze sportschool bevindt zich bij Skidôme. De klant is bij ons nog altijd koning! Dit dragen we ook uit door onze andere High Fives – ook wel onze voordelen genoemd.

 

Personal training van CLUB ONE

Een van de voordelen van Futuro Fitness is onze hoogwaardige persoonlijke begeleiding van onze fitness- en groepslesinstructeurs. Zij hebben jarenlange ervaring en helpen jou graag met het bereiken van jouw doelen! Wil je graag een stap verder en ben je op zoek naar intensievere begeleiding, dan kun je gebruikmaken van de personal training van CLUB ONE. Kies voor de één op één-begeleiding of Small Group Personal Training en ga aan de slag met onze gediplomeerde en gecertificeerde personal trainers! Zij helpen jou met een persoonlijk trainingsschema dat voldoet aan jouw doelstellingen en rekening houdt met jouw gezondheid.
 

Stel jouw abonnement op maat samen

Word lid van Futuro Fitness  en stel heel gemakkelijk jouw abonnement op maat samen! Zo betaal jij een laag bedrag voor een sportabonnement dat je vanaf € 1,50 per week kunt uitbreiden met allerlei upgrades, zoals het gebruik van sportdrankjes, handdoeken, zonnebank, groepslessen en Better Belly of kies voor een all inclusive abonnement, dan ben je nog voordeliger uit! De upgrades kun jij op ieder moment ‘aan’ of ‘uit’ zetten. Wil je meer weten over onze sportschool, neem dan contact met ons op of vraag een gratis dagpas aan! Graag tot ziens.
 

Openingstijden

 
maandag 7.00 - 22.30u
dinsdag 7.00 - 22.30u
woensdag 7.00 - 22.30u
donderdag 7.00 - 22.30u
vrijdag 7.00 - 21.30u
zaterdag 8.00 - 17.00u
zondag 8.00 - 17.00u

 

 

Groepslessen

Gegarandeerd resultaat met onze

Groepslessen

Heb je geen zin om alleen te gaan trainen? Start dan met groepslessen en ervaar de energieke trainingsbeleving. Makkelijke choreografieën, opzwepende muziek en uitdagende workouts vind je op ons rooster. Onze groeplessen zorgen ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt.