Al jaren bieden we topkwaliteit instructies door onze instructeurs

Bij Futuro Fitness staat persoonlijke begeleiding voorop. Al jaren bieden we topkwaliteit, zeker qua instructie door onze fitness- en groepslesinstructeurs. Op het gebied van fitnessbegeleiding kan men echter ook een stap verder gaan. Futuro Fitness biedt namelijk langdurige 1 op 1 begeleiding in de vorm van Personal Training. Deze trainingen worden verzorgd door CLUB ONE.

 

CLUB ONE personal training heeft maar één doel, samen met jou het behalen van jouw doelstelling! Train je al jaren maar met te weinig resultaat? De trainer van CLUB ONE, welke actief is binnen Futuro Fitness wil jou graag helpen dit resultaat wel te realiseren.

CLUB ONE richt zich op het geven van kwalitatief hoogwaardige personal training sessies, small group trainingen en outdoor fitness trainingen. Hierbij sta jij en jouw resultaat ten alle tijde centraal. De trainingen welke gegeven worden matchen met de personal trainers van CLUB ONE en kennen de ingrediënten leren, inspireren, motiveren en laten beleven. 

CLUB ONE wil dat mensen intenser, gezonder en gelukkiger van het leven kunnen genieten. Waar Personal Training vroeger alleen haalbaar en betaalbaar was voor filmsterren en bekende Nederlanders, is Personal Training nu bereikbaar voor iedereen. En dat is prettig, want een Personal Trainer is jouw coach op het gebied van lifestyle en training. In één op één sessies, small group fitness vorm of outdoor training helpt een professionele en gedreven trainer je om jouw (gezondheids-)doelstellingen te bereiken.

We verwelkomen jou graag bij CLUB ONE om samen te kijken naar wat de mogelijkheden zijn die het beste bij jou passen! 

logo club one

Informatie Personal Training

KIES VOOR ALL INCLUSIVE

OF STEL JOUW ABONNEMENT SAMEN

KIES VOOR ALL INCLUSIVE

Bij Futuro Fitness stel je zelf je abonnement samen. Je betaalt een laag bedrag voor het sportabonnement wat je per week kunt uitbreiden met upgrades. Deze upgrades kun je constant aan of uit zetten, zodat je voor faciliteiten die je niet gebruikt ook niet betaalt. Of je kiest voor een all inclusive abonnement zodat je gebruik kunt maken van vrijwel alle faciliteiten tegen een aantrekkelijk tarief.