Starterspakket

Profiteer van onze geweldige actie inclusief starterspakket!

Wat houdt het starterspakket in?

 

Uitgebreide intake en nulmeting op basis van jouw doelstelling:

Elke persoon is anders, elke persoon heeft dan ook een andere weg te bewandelen om zijn/haar doel te behalen. Daarom kijken wij naar de persoon die voor ons staat en starten wij met en uitgebreide intake. Hierbij doen we een meting om jouw lichaamssamenstelling te bepalen, daarnaast doen wij een krachtmeting en een meting om jouw uithoudingsvermogen te bepalen. Daarnaast checken wij jouw bloeddruk en doen wij een meting voor jouw longinhoud.

Programma op maat:

Op basis van jouw doelstelling en jouw uitgebreide intake maken wij een persoonlijk trainingprogramma voor jou. 

Persoonlijke aanpak:

Nu wordt het tijd om te gaan beginnen. Nadat wij het programma voor jou gemaakt hebben ga je samen met een ervaren fitnessinstructeur het programma doorlopen, zodat jij exact weet wat je moet doen en waar je alles kunt vinden.

Ondersteuning door ons Sleutelsysteem en onze APP:

Alles werkt bij ons geautomatiseerd. Jouw persoonlijke trainingsprogramma komt op een sleutel te staan. Hierdoor weet jij ten alle tijden welke oefening jij moet doen, met welke gewicht en het aantal herhalingen. Al jouw gegevens worden opgeslagen op deze sleutel. Op deze manier kun je veilig trainen en hoef je niet alles zelf te onthouden. Daarnaast kun je na jouw training alles terug zien wat je deze training en de trainingen hiervoor hebt gedaan. 

Daarnaast wordt alles ondersteund door een APP. Deze app kun je gebruiken om filmpje van jouw oefeningen te zien zodat je exact weet hoe je de oefening uitvoert. Maar je kunt ook andere activiteiten die je binnen of buiten de club doet erbij zetten. Zo heb je een volledig beeld van jouw persoonlijk behaalde resultaten.

Ervaar meerdere faciliteiten van de club

Naast fitness hebben wij nog veel meer te bieden wat jou kan helpen om jouw doelstelling te behalen. Daarom maken wij een afspraak om een groepsles naar keuze te volgen en in Tilburg ook een FunXtion small Group training bij te wonen en het eGYM circuit te testen. Zo kunnen we bekijken welke sporten het beste bij jou passen om zo een compleet trainingsprogramma voor jou samen te stellen.

Evaluatie en eindmeting:

Na 6 weken maken wij een afspraak om te bekijken hoe het de eerste periode is gegaan en om jou te laten zien welke resultaten je al behaalt hebt. We doen de metingen opnieuw zodat we een begin en “eindmeting” hebben. Daarnaast passen we jouw trainingsprogramma aan waar nodig/ wenselijk. 

Nu heb je de eerste 6 weken alle faciliteiten ervaren van de club en weet je hoe jouw persoonlijke sportprogramma eruit ziet voor de komende tijd. Uiteraard is het altijd goed om dit aan te passen aangezien je natuurlijk ook steeds dichter bij jouw doelstelling komt of zelfs een nieuwe doelstelling hebt geformuleerd voor jezelf. Daarom maken wij na de start nog steeds om de 6 weken een afspraak met je om jouw programma en voortgang te bespreken en te testen.