Vacature fitnessinstructeur (12 uur)

Futuro Fitness is op zoek naar een part-time fitnessinstructeur m/v

Wij zijn:
Futuro Fitness is een hoogwaardig fitness- en health centrum waar je terecht kunt voor de beste begeleiding, de nieuwste apparatuur , ruime openingstijden, de leukste groepslessen zowel live als virtueel en je keuze hebt uit vele extra’s zoals drankjes, zonnebank, handdoeken service en nog veel meer.

Kun jij jouw passie voor fit zijn en blijven op iedereen overbrengen? Dan zijn wij opzoek naar jou om ons team te komen versterken!

Functie:
Als fitness instructeur begeleid je de klanten in ons fitnesscentrum, verzorg je de uitvoering van fitnesstests, maak je persoonlijke trainingsprogramma’s voor de klanten en adviseer je de klanten m.b.t. de activiteiten.

Profiel:
Je bent klantgericht, dienstverlenend, enthousiast, representatief, hebt goede communicatieve vaardigheden en neemt graag initiatief. Daarnaast kun je goed in een team werken, ben je flexibel ingesteld en vind je het geen probleem om enkele avonden per week en de weekeinden te werken. Opleidingsniveau CIOS, AALO of Fit!Vak-trainer A. Het bezit van het EHBO/BHV certificaat is een pré.

Geen diploma maar wel ambities in de fitness? Ook de opleiding tot fitness trainer A en B behoren tot de mogelijkheden.

Wij bieden:
Wij bieden jou een goed salaris, leuke collega’s, interne- en externe opleidingsmogelijkheden en een veelzijdige functie in een dynamische en uitdagende omgeving.

Solliciteren:
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag spoedig je sollicitatie met uitgebreid CV per email naar terneuzen@futurofitness.nl of via onderstaand formulier

Reageer nu!