Vacature receptiemedewerker student (m/v 5 - 16 uur per week)

Futuro Fitness is een hoogwaardig fitness- en sportcentrum waar je terecht kunt voor een plezierige training in de fitnessruimte of om mee te doen aan de verschillende groepslessen en om lekker te genieten van de de zonnebank.

Functie:

De werkzaamheden van een receptiemedewerker bestaan o.a. uit het ontvangen en helpen van leden, ledenadministratie, het adviseren van potentiële leden over de verschillende lidmaatschappen en lichte schoonmaakwerkzaamheden. De werktijden zijn voornamelijk in de avonden en weekend.

Profiel:

Je bent representatief, hebt goede communicatieve vaardigheden, hebt ervaring met computers, bent enthousiast en servicegericht. Daarnaast beschik je over een hoge mate van prestatiegerichtheid, ben je commercieel en flexibel ingesteld en kun je zowel goed in een team als zelfstandig werken. 

Wij bieden:

Wij bieden jou een goed salaris, leuke collega’s, interne- en externe opleidingsmogelijkheden en een uitdagende functie in een dynamische en uitdagende omgeving.

Solliciteren:

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk je sollicitatie met uitgebreid CV per email  of via onderstaand formulier.

Sollicitatieformulier

info receptie Suus tas Freya