Voedingsconsulent

Graag wil ik mij voorstellen, ik ben Mariska, gewichtsconsulente bij Futuro Fitness Tilburg. Van jongs af aan hou ik van bewegen en sporten. Toen het sporten een steeds serieuzere rol kreeg in mijn leven en ik er mijn beroep van had gemaakt, kwam ik tot de ontdekking dat het onlosmakelijk verbonden is met gezonde voeding.  

Sinds 2009 ben ik gediplomeerd gewichtsconsulente. Soms gaat de weg naar een gezond eetpatroon verder dan alleen de kennis te hebben over voeding. Het emotionele aspect om de juiste keuzes te maken is niet altijd makkelijk. Om mijn klanten goed te kunnen begeleiden en motiveren heb ik me gespecialiseerd in emotie-eten. Naast het begeleiden van mensen met overgewicht naar een gezond gewicht ben ik ook personal trainer en groepslesseninstructeur van diverse groepslessen in onze Health Club.

Mijn kennis, ervaring en passie zet ik heel graag in om samen met jou naar jouw gewenste doel of ideale gewicht toe te werken. De aanpak is persoonlijk en gericht om samen een levensstijl te ontwikkelen die bij jou past en waar jij je goed bij voelt.

Vraag het aan Mariska

Mariska advies.jpg